Dagrecept: Bouillon met lamsvlees en asperges | Culinair | Telegraaf.nl

2022-06-10 17:41:29 By : Mr. Johnny chan

Het beste van De Telegraaf

Schapenvlees kwam bij ons vroeger wel eens op tafel, dat had altijd een sterke geur/smaak en werd dan ook stevig gekruid met masala en hete peper. Ik vond het wel lekker, al bleek ik later meer een liefhebber van lamsvlees.

In VRIJ testen we wekelijks een supermarktproduct. Dit keer proeven we gemberbier, een non-alcoholische drank die als ginger beer wordt verkocht.

Pieter Nijdam schrijft wekelijks over een bijzondere wijn. Vandaag is dat de Ganko Rioja 2018.

In onze rubriek ’Zo (on)gezond leef ik’ zijn we nieuwsgierig naar de leefstijl van VROUW-lezeressen. Vind jij het belangrijk om gezond te leven? Ben jij veel aan het sporten om in shape te blijven? Of geef je er juist geen klap om hoe je eruitziet en wil je bovenal gelukkig zijn? Of heb je dé tip vo...

Elke week behandelen we in VRIJ tuinvragen van lezers. Vandaag: Onze tomatenplantjes groeien als een malle. Maar hoe zorgen we er nu voor dat er ook lekkere tomaten komen?

Ik hou doorgaans meer van zoutwatervis dan zoetwatervis; forel is hierbij dan weer de uitzondering. Het vlees van deze roofvis, die behoort tot de zalmachtigen, heeft vaak een oranje kleur doordat het garnalen en kreeftjes oppeuzelt.

Zul je net zien: heb je een afspraakje in een restaurant, blijkt je date een ongelooflijk kieskeurige eter te zijn of zomaar ongevraagd met met zijn of haar vork in je eten te prikken. Volgens een recent onderzoek zijn dat een paar van de grootste afknappers.